دکتر حمید انصاری در پاسخ به جملهای که به دروغ از حضرت امام نقل شده و با یک نشانی مجهول از صحیفه نور از طرف افراد و وبلاگها و سایتهای حامی یکی از کاندیداها منتشر شد آن را کذب محض خواند.
وی با ابراز تاسف از توسعه دامنه افترائات، دروغها، هتک حرمتها و گناهان کبیرهای که متأسفانه از ناحیه برخی افراد و جریانات در فضای انتخابات اخیر رخ داده است، گفت: آنچه در این پیامک بوده و در برخی سایتها و وبلاگهای حامی یکی از کاندیداها به چشم میخورد یک دروغ آشکار و افترا به امام بزرگوار و از همین مقوله است.
قائم مقام مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در ادامه با تأکید بر بی اساس بودن این جمله تصریح کرد: در این پیامک به یکی از صفحات صحیفه نور استناد شده است و از آنجا که صحیفه نور و سایر آثار حضرت امام (ره) در کتابخانهها موجود و در اختیار افراد نیز هست به راحتی میتوان کذب بودن این ادعا را ثابت کرد.
وی در ادامه با ابراز تاسف از انتشار چنین افترائاتی نسبت به حضرت امام آن هم تنها دو روز پس از سالگرد ارتحال ایشان افزود: آنچه از بیانات حضرت امام (ره) در مورد مهندس موسوی چه در زمان تصدی دولت و چه قبل و بعد از آن وجود دارد، در آثار امام (ره) قابل جستجو و دستیابی است و من برای روشن شدن افکار عمومی مشخصا به دو فراز اشاره میکنم.
انصاری یادآور شد: یکی از این دو فراز مربوط به زمانی است که عدهای به انتقاد از دولت ایشان و مخالفت با ایشان پرداخته بودند که حضرت امام (ره) فرمودند: "آقای مهندس موسوی را شخصی متدین و متعهد و در وضع بسیار پیچیده کشور، دولت ایشان را موفق میدانم". (صحیفه امام، ج 19 ص 393)
دکتر انصاری تصریح کرد: من فکر میکنم که این فراز اخیر در سخنان امام پاسخی است روشن به سیاه نماییهایی که علیه موفقیتهای چشمگیر دولت بسیجی جناب مهندس موسوی در دوران اخیر صورت گرفته و میگیرد.
قائم مقام مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام در ادامه افزود: فراز دیگری که باید اشاره کنم مربوط به آذر ماه 67 یعنی سه ماه پس از ماجرای استعفای میر حسین موسوی از نخست وزیری است که به خوبی علاقه و موضع امام را نسبت به ایشان نشان میدهد و این نگاه تا پایان عمر امام(ره) نیز ادامه داشت.
وی ادامه داد: امام فرمودند: "از آنجا که ممکن است این روزها افرادی بخواهند نسبت به دولت خدمتگذار شبهات و القائاتی در اذهان عامه به وجود آورند و زحمات بیشائبه و طاقت فرسای شما را خصوصا در مسأله جنگ خدشه دار نمایند، لازم است این نکته را تذکر دهم که من همچون گذشته شما را فردی لایق و دلسوز برای انقلاب اسلامی میدانم و زحمات شما را در دوران جنگ و تجهیز سپاهیان اسلام فراموش نمیکنم و الان نیز شما را تأیید و حمایت میکنم".(صحیفه امام ـ ج 21 ص 200)
دکتر انصاری در ادامه با بیان این نکته که گویی این فراز سخنان امام (ره) برای امروز و چنین روزهایی بیان شده است، تصریح کرد: موضع امام خمینی (ره) نسبت به مهندس موسوی تا پایان عمر همین گونه بود و هیچ تغییری نداشت و احترام حضرت امام (ره) به آقای موسوی برای نزدیکان بیت و دفتر امام و سایر کسانی که در خدمت امام بودند کاملا مشهود بود.
قائم مقام مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی تأکید کرد: واقعا امام (ره) مهندس موسوی را دوست داشت و علاقه امام به او علاقهای فراتر از رابطه با رئیس یک دولت اسلامی بود به گونهای که امام در خلوت و ادعیه خویش نیز موفقیت مهندس موسوی را از خداوند طلب میکرد.
دکتر انصاری افزود: صرفنظر از وظیفه اخلاقی و شرعیای که در حفظ راه و کلام امام بر دوش همه ماست و به دور از از فضای انتخاباتی از باب وظیفه قانونی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در حراست از کلام ایشان موظف بودم که واقعیتها را به گوش مردم برسانم.