اسپلش دیتا اقدام به فهرست کردن کلمات عبوری ناامنی کرده که کاربران از آن استفاده می کنند. این شرکت به کاربران توصیه کرده است که اگر از این کلمات استفاده می کنند آنها را بی درنگ تغییر دهند.
محققان با بررسی یک تحقیق سالانه از متداول ترین کلمه هایی که به عنوان کلمه عبور استفاده می شود به این نتیجه رسیده اند که 123456 و 12345678 هنوز هم متداولترین کلمه های عبوراستفاده شده هستند.
شرکت اسپلش دیتا که به عنوان یک شرکت تولید کننده برنامه های اجرایی بهره وری کار می کند فهرست سالانه ای را از متداول ترین کلمه های عبور ارائه داده که به صورت آنلاین استفاده می شود و هکرها به آن دست یافته و آن را در دنیای مجازی منتشر کرده اند.
براساس اعلام این شرکت، کاربران چنین کلمات عبوری متحملترین قربانیان هک شدن در آینده هستند.
این فهرست در پی هکهای قدرتمند 12 ماهه ای ارائه شده که طی آن کلمات عبور کاربران فاش شده اند.
کاربران برخی از سایتها چون یاهو و LinkedIn درمیان پرتعدادترین قربانیان بوده است.
این درحالی است که برخی از کاربران کلمات عبور خود را ارتقا داده اند و این تحقیق در فهرست امسال به کلماتی چون welcome، ninja،mustang و password1 رسیده اند که نسبت تازه به فهرست کلمات عبور ضعیف اضافه شده اند.
شرکت اسپلش دیتا که این تحقیقات را منتشر کرده به کاربران هشدار داده است که کلمات عبور خود را تغییر دهند.
مورگان اسین مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: کاربران باید تصور کنند که به یغما رفتن هویتشان براثر ناامن بودن و ضعیف بودن کلمه عبور انتخابی چقدر می تواند وحشتناک باشد.
وی اظهار داشت که استفاده از کلمات عبور ضعیف چقدر خطرناک است و تعداد افراد بیشتری با اقدامات ساده تر از خود و هویت مجازی خود با کلمات عبور قدرتمند و کلمات عبور مختلف برای سایتهای مختلف حفاظت می کنند.
اسپلش دیتا اقدام به فهرست کردن 25 کلمه عبوری ناامنی کرده که کاربران از آن استفاده می کنند. درمیان 5 ردیف اول آن می توان به کلمه های عبوری چون password، 123456، 123456، abc123 و qwertyاشاره کرد.
این شرکت به کاربران توصیه کرده است که اگر از هر کدام از این کلمات استفاده می کنند آنها را بی درنگ تغییر دهند.
در انتخاب رمز عبور خود از نکات زیر استفاده کنید.
**از کاراکتر های مختلفی مانند : اعداد، حروف و کارکترهای خاصی در کلمه عبور خود استفاده کنید.
**در انتخاب رمز عبور از 8 کاراکتر و یا بیشتر استفاده شود و از فاصله استفاده شود.
**از یک رمز عبور یکسان در سایت های مختلف استفاده نکنید.