چرا از نام شهدا فقط برای نامگذاری مؤسسههای فرهنگی و کوچه و خیابان استفاده میشود؟
سردار بسیجی محمد طالبی که در همایش خادمین شهدای راهیان نور استان کرمانشاه سخن میگفت، با بیان این مطلب که هیچ پست و مقامی بالاتر از خدمت کردن و کار کردن برای شهدا نیست،
افزود: وقتی این خدمت کردن با خلوص نیت و برای رضای خدا همراه باشد حتما در پیشگاه خداوند مورد قبول واقع خواهد شد.
وی تاکید کرد: خادمی شهدا سعادت و توفیقی است که نصیب هر کسی نمیشود و تا موقعی که خود شهدا دعوت نکنند هر کسی توفیق خدمت در این وادی را ندارد.
سردار طالبی گفت: ممکن است وظیفه شما که خادمین شهدای مظلوم و گمنام غرب هستید به مراتب سنگین تر از خادمین مناطق جنوب بوده است، چرا که مناطق جنوب برای تمامی کشور شناسانده شده است، ولی متاسفانه برای معرفی مناطق عملیاتی و شهدای غرب از سوی مسئولین تا به حال اقدام قابل توجهی صورت نگرفته است.
وی با اشاره به این موضوع که آغاز و پایان جنگ در کرمانشاه صورت گرفته است، افزود: زن و مرد و پیر و جوان مردم کرمانشاه هشت سال جنگ تحمیلی را در کوچه و خیابان لمس کردند و وجود بیشترین جانباز و شهید زن جنگ تحمیلی در استان میتواند نمونه بارز این ادعا باشد.
طالبی از همه همرزمان، فرماندهان و بازماندگان هشت سال جنگ تحمیلی خواست تا در خصوص معرفی مناطق عملیاتی غرب و شهدای مظلوم آن به کشور احساس تکلیف کرده و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نورزند و افزود: اگر امثال ما این خاطرات و رشادتهای این عزیزان را برای نسل جوان بازگو نکنیم معلوم نیست در آینده چه کسانی خواهند آمد و چه خواهند گفت. همین الان هم کسانی هستند و مباحثی را میگویند که با وجود اینکه ما خودمان در آن مناطق حضور داشتیم، غیرواقعی است.
وی با گلایه از اینکه چرا در محل شهادت خلبان شهید علیاکبر شیرودی که رکورد دار بیشترین پروازهای عملیاتی در دنیا بوده ست حتی یک تابلوی فلزی نصب نشده است، افزود: این باعث تاسف است که بشنویم خیلی از زائران کاروانهای راهیان نور و راویان آموزش دیده که به این مناطق میآیند اظهار کنند ما از استان کرمانشاه چیزی نشنیدهایم یا بگویند کرمانشاه فقط عملیات مرصاد را داشته است.
سردار طالبی استان کرمانشاه و مناطق عملیاتی غرب را قدمگاه شهدا خواند و افزود: خیلی از سرداران شهید و بنام کشور و حتی مقام معظم رهبری به این مناطق قدم گذاشتهاند و نام پادگان ابوذر برای تمامی رزمندگان دنیایی از خاطره است.
چرا کسی از آزادسازی قصرشیرین حرف نمیزند، چرا کسی از گیلان غرب دومین شهر مقاوم کشور حرف نمیزند، چرا کسی از بازی دراز خانقاه عرفان حرف نمیزند، چرا فقط از نام شهید سیدمحمد سعید جعفری و خیلی از شهدا فقط برای نامگذاری موسسههای فرهنگی و کوچه و خیابان شهر استفاده میشود، چرا کسی از خیلی از شهدای کرمانشاه مانند شهید حشمتاله امینی که در موقع عملیات پلاک خود را دور میاندازد و پیکر مطهرش بعد از بیست سال به آغوش خانواده برمیگردد حرف نمیزند؟.
مردم سراسر کشور باید بدانند جنگ فقط در جنوب کشور نبود، همه باید بدانند که شهرستان توریستی قصرشیرین با 120 هزار نفر جمعیت در زمان جنگ با خاک یکسان شد و حتی یک ساختمان در این شهر سالم نماند و درحال حاضر یک سوم این جمعیت هم در این شهر زندگی نمیکنند.
این فرمانده دوران دفاع مقدس در ادامه با بیان این مطلب که جنگ بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هنوز ادامه دارد و فقط شکل و فضای جنگ عوض شده است، تاکید کرد: باید دقت داشته باشیم که دشمنان از هیچ کوششی برای لطمه زدن به نظام مقدس دریغ نخواهند کرد و فهمیدهاند که با قدرت نظامی توان برخورد با ایران را ندارند و وارد مقولهای بنام جنگ نرم شده و جنگ را وارد خانههای ما کردهاند و با استفاده از شبکههای ماهوارهای، سایت ها و کانال های مختلف ضدارزش های دینی و اخلاقی برای براندازی نظام فعالیت میکنند.
سردار طالبی اظهار کرد: اگر الگوی ما مقام معظم رهبری باشد و گوش به فرمان رهنمودهای حکیمانه ایشان باشیم و پشت سر او قدم برداریم، مسلما در هر میدانی پیروزیم.
منبع :
پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس