شبانگاهان که خورشید رخ در نقاب غروب می کشد و تاریکی دامن می گسترد، مرگ رنگ فرا می رسد، رنگ ها که در روز تمام چشم را پر می کردند و دیدن ورای آن را مانع می شدند، با رفتن خورشید، رخت بربسته، دیدن بی واسطه را ارزانی می دارند. رنگ ها خود پوشاننده حقایقند. ولی تاریکی درغیاب رنگ، اسرار را هویدا می سازد البته نه برای همگان که برای خاصان. شب قدر که شاه شب همه ایام است رستن از تمام رنگ ها و وابستگی ها و پیو ستن به حقیقت و بی رنگی است. " شب است خلوت توحید و روز شرک وعدد " ادامه مطلب... دعاى روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین. شیطان را در آن بر من راهى وقرار بده بهشت را برایم منزل وآسایـشگاه اى برآورنده حاجتهاى جویندگان ادله اى که نقش انسان را در مقدرات شب قدر ثابت مى کند به شرح زیر تقدیم مى گردد: 1- حالات و دریافت هاى شخصى کسانى که اهل دعا و راز و نیاز و اهل شب قدر هستند، نقش خویش را در شب قدر به خوبى دریافته اند. گاهى این حالات آن چنان ژرف و تاثیرگذار است که تا شب قدر آینده و بلکه تا آخر عمر، در همه افکار، اخلاق، کردار و رفتار شخص رخنه کرده و آن را در یک خط و سیر معنوى قرار مى دهد. دیگرانى هم که به این حد از معنویت راه پیدا نمى کنند، به فراخور حال خود از مجالس و محافل و شب زنده داریهای شب قدر بهره بردارى کرده و فیض معنوى مى برند. ریشه اصلى این دگرگونى ها و حالات، به خود افراد بر مى گردد و اینکه تا چه حد خود را آماده بهره بردارى از برکات شب قدر و فضیلت هاى آن کرده باشند. اگر معنویاتى که در شب قدر نصیب انسان شده و در زندگى آن ها تحولى آفریده، هیچ ارتباطى با آنان نداشته باشد و تنها به خدا و فرشتگان و نویسندگان مربوط باشد که هر چه بخواهند، براى هر کس بدون ملاحظه حالاتش تقدیر کنند در این صورت مقتضاى حکمت و مصلحت این است که یا به هیچ کس هیچ ندهند و یا آنچه مى دهند، به همه یکسان و على السویه بدهند؛ در حالى که ما مى دانیم همه برکات خداوندى در شب قدر براى بندگان سرازیر مى گردد و با اختلاف و تفاوت به آنان داده مى شود؛ پس نتیجه مى گیریم تنها دلیل این تفاوت، کارها و اعمال و میزان تلاش خود بندگان است و بس. نتیجه اینکه یکى از راه هاى رسیدن به اینکه آیا افراد در مقدرات منتخب قدر، صاحب نقش هستند یا نه، این است که ببینیم چه اندازه دگرگونى در همین شب با برکت در آنان ایجاد گشته است. ادامه مطلب... دعای روز بیستم: خداوندا در این روز درهای بهشتها را به روی من بگشا ودرهای آتش دوزخ را ببند مرا توفیق تلاوت قرآن عطا فرما ، ای فروز آورنده وقار وسکینه بر دلهای اهل ایمان. دعاى روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین. ما را از پذیرفتن نیکىهایش اى راهنماى به سوى حـق آشکار .
ادامه مطلب... دعاى روز هیجدهم ماه مبارک رمضان وخُذْ بِکُلّ أعْضائی الى اتّباعِ آثارِهِ بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین. وبکار به همه اعضایم به پیروى آثارش به نور خودت اى روشنى بخش دلهاى حق شناسان دکتر محمدرضا جوادی در گفتوگو با ایسنا، افزود: روزهداران حدود 16 ساعت از شبانهروز مایعات و غذا مصرف نمیکنند. آنان اگر هنگام افطار به میزان زیادی آب و مایعات دیگر بنوشند ممکن است بدن آنها دچار اختلال الکترولیت شوند و این وضعیت به سردرد بینجامد. خداوندا در این روز مرا به کارهای شایسته راهنمایی فرما و نیازها و آرزوهایم برآور، ای آن که نیازی به شرح حال و سوال ندارد؛ ای دانا به نهانی سینههای جهانیان، درود فرست بر محمد و خاندان پاکش. دعاى روز شانزدهم ماه مبارک رمضان بِرَحْمَتِکَ الى دارِ القَرارِبالهِیّتَکِ یا إلَهَ العالَمین. به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( دوشنبه 90/5/31 :: ساعت 1:57 عصر )
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الى مَرْضاتِکَ دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیْطان فیهِ علیّ سَبیلاً
خدایا قرار بده برایم در آن به سوى خوشنودىهایت راهنمایى و قرار مده
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( دوشنبه 90/5/31 :: ساعت 5:0 صبح )
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( یکشنبه 90/5/30 :: ساعت 11:0 صبح )
اللَّهُمَّ افْتَحْ لِى فِیهِ أَبْوَابَ الْجِنَانِ
وَ أَغْلِقْ عَنِّى فِیهِ أَبْوَابَ النِّیرَانِ
وَ وَفِّقْنِى فِیهِ لِتِلاوَةِ الْقُرْآنِ
یَا مُنْزِلَ السَّکِینَةِ فِى قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( یکشنبه 90/5/30 :: ساعت 5:0 صبح )
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی
خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش وآسان کن راه مرا به سوى خیرهایش ومحروم نکن
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( شنبه 90/5/29 :: ساعت 5:0 صبح )
شب نوزدهم ماه رمضان
ایا سحری به رنگ خون دیدی تو
محراب و تو منبری چنین دیدی تو
خون بر در و دیوار و جماعت سر و رو
فرقی که به سجده لاله گون دیدی تو
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( جمعه 90/5/28 :: ساعت 7:0 عصر )
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ
خدایا آگاهم نما در آن براى برکات سحرهایش وروشن کن در آن دلم را به پرتو انوارش
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( جمعه 90/5/28 :: ساعت 5:0 صبح )
یک داروساز بالینی به روزهداران توصیه کرد که اگر پیش و پس از افطار دچار سردرد شدند، داروهای ضد درد مصرف نکنند بلکه به اصلاح نحوه تغذیه خود بپردازند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: روزهداران برای پیشگیری از ابتلا به سردرد پس از افطار باید به تدریج غذا و مایعات مصرف کنند و کمتر چای پررنگ بنوشند.
جوادی در پایان درعین حال اظهار کرد: اگر سردردهای روزهداران هرچند روز یکبار تکرار میشود و آنان توان تحمل آن را ندارند میتوانند استامینوفن یا ایبوبروفن استفاده کنند به شرط آن که مبتلا به زخمهای گوارشی یا بیماریهای کبدی و کلیوی نباشند.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( پنج شنبه 90/5/27 :: ساعت 3:43 عصر )
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( پنج شنبه 90/5/27 :: ساعت 5:0 صبح )
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ
خدایا توفیقم ده در آن به سازش کردن نیکان ودورم دار در آن از رفاقت بدان وجایم ده در آن با مهرت
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » دکتر سارا ( چهارشنبه 90/5/26 :: ساعت 5:0 صبح )
سال جدید
سال نو مبارک
روز پزشک گرامیباد
رمضان...
میلاد نور مبارک.......
اس ام اس ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز
27رجب عید مبعث پیامبر اکرم (ص)بر تمامی مسلمانان مبارک
اشیایی پرکاربرد که کثیفتر از کاسه توالت هستند!
7 نکته درباره آلرژی
4 قانون در مصرف دارو
[عناوین آرشیوشده]